ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Називала війну "визвольною спецоперацією": в Одесі поліцейські повідомили місцевій про підозру

17.11.2022, 17:22
Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

В Одесі 65-річна місцева жителька в умовах воєнного стану публічно в громадському місці заперечувала збройну агресію росії проти України та підтримувала рішення й дії держави-агресора.

Про це повідомив пресцентр ГУ Нацполіції в Одеській області.

У своїх висловлюваннях жінка називала повномасштабне вторгнення військ РФ в Україну "визвольною спецоперацією" та бажала російським окупантам якнайшвидшої перемоги. Жінка заявила, що є прихильницею Росії.

"Поліцейські повідомили фігурантці про підозру в колабораційній діяльності, що передбачено ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора. А визнавши зібрані під час досудового розслідування докази достатніми, склали відносно підозрюваної обвинувальний акт, який скерували до суду", – повідомив старший дізнавач Одеського районного управління поліції № 1 Олег Тимощук.

Як повідомляв ІМІ, Служба безпеки України на Донеччині викрила ще 12 організаторів псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях півдня та сходу країни.

Liked the article?
Help us be even more cool!