ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Найєм назвав прізвище "регіонала", охоронці якого його побили

02.08.2012, 08:13
Журналіст Мустафа Найєм заявляє, що вже відомо прізвище делегата Партії регіонів, охоронці якого побили його й відібрали в нього телефон. Про це він написав у своєму Facebook.

"Сьогодні зранку моя колега, яка стала свідком подій, повідомила прокуратуру, що запам'ятала чотири цифри й букви держномера автомобіля, у якому їхав делегат регіонал", - написав Мустафа.

"Гарні люди дізналися, що із всіх можливих комбінацій цих цифр тільки одна значиться за Мercedes 600 чорного кольору", - додав Найєм.

"Номер автомобіля – АА 8193 КО. Власник - Калетник Микола Миколайович, 1943 р.р. Яке він має відношення до глави аграрного комітету (Калетник Григорій Миколайович) або глави митниці (його син Калетник Ігор Григорович), і чи має в принципі, мені невідомо", - написав журналіст.

При цьому він додав, що йому вже відомий номер і власник автомобіля охорони.

"Всі ці дані вже є в розпорядженні прокуратури", - зазначив Найєм.
 
Нагадаємо, 1 серпня міліція завершила перевірку заяви журналіста «Української правди» Мустафи Найєма та передала справу до прокуратури Дніпровського району м. Києва.
30 липня 2012 року у Києві охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів напала на  журналіста Мустафу Найєма.
Інцидент стався після того, як на шляху до виставкового центру, де проходив з’їзд ПР, машина супроводу одного з делегатів підрізала його мотоцикл, розповів Найєм.
Свідками інциденту були співробітники ДАІ,народний депутат від ПР Віталій Хомутинник та губернатор Харківської області Михайло Добкін.
Liked the article?
Help us be even more cool!