ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада змінила наповнення мультиплексу "Ери продакшн"

18.11.2016, 15:10

18 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ “Ера продакшн” на цифрове ефірне мовлення з використанням 41 ТВК у Києві, повідомляє “Детектор медіа”.

“Ера продакшн” має ліцензію на мовлення, але фактично є провайдером локального київського мультиплексу на 41 ТВК. 18 листопада Нацрада змінила наповнення цього мультиплексу, задовольнивши відповідну заяву самого ліцензіата.

Раніше “Ера продакшн” за ліцензією мала транслювати на 41 ТВК у цифровому ефірі чотири телеканали: “Ера”/UA:Перший (аналог мовлення в мережі УТ-1), К1, “Київ” і “Рада”.

Нині ємність мультиплексу розширено до восьми телеканалів. Зі старого складу каналів залишилися тільки “Ера”/UA:Перший (на одному каналі), а сім інших – новачки цифрового ефіру. До мультиплексу “Ери продакшн” потрапили: “Правда тут”, Boutique TV, М2, “Плюсплюс”, “24”, RTI і “100+”.

Раніше Нацрада оголошувала попередження “Ері продакшн” за самовільну зміну наповнення мультиплексу: “Ера продакшн” замість телеканалів UA:Перший/”Ера”, К1, “Київ” і “Рада” ретранслювала канали “Ера”, “Правда тут”, Сонце, UBR і News Network, аргументуючи це тим, що вони, на відміну від передбачених ліцензією каналів, оплачують послуги “Ери продакшн”.

23 червня Нацрада продовжила ліцензію “Ері продакшн” і ще одній компанії зі схожою ліцензією на локальний київський мультиплекс – ТРК Експрес-інформ, виписавши особливі ліцензійні умови.

Liked the article?
Help us be even more cool!