ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада виносить на обговорення зміни щодо подання інформації про структуру власності

26.07.2019, 11:10
Фото - ukrainepravo.com

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення виносить 26 липня на громадське обговорення проект Змін до Порядку подання телерадіоорганізаціями та провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності та відповідних форм документів телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги. 

Про це повідомляється на сайті Нацради.

Термін для подання пропозицій – 1 місяць.

Заступник голови Нацради Уляна Фещук повідомила, що за чотири роки, відколи був ухвалений цей Порядок, у регуляторному органі накопичилося дуже багато документів, поданих ліцензіатами. Тому необхідно визначити порядок і строки їх зберігання.

Крім того, регулятор розробив власну форму декларації подання інформації про доходи кінцевих бенефіціарних власників.

Подати пропозиції і зауваження як до форми декларації, так і щодо інших запропонованих змін можна упродовж місяця у письмовій та електронній формі на адресу: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, е-mail: [email protected].

Як повідомляв ІМІ, 1 жовтня 2015 року набув чинності ухвалений Верховною Радою 3 вересня 2015 року Закон “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення”.

Закон зобов’язує мовників і провайдерів розміщувати на своїх офіційних веб-сайтах інформацію про структуру власності та до 31 березня подати відповідну інформацію Нацраді з питань телебачення і радіомовлення за затвердженими нею формами.

Liked the article?
Help us be even more cool!