ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада винесла попередження каналам Odessa fashion та "Надвірна"

08.11.2019, 16:40
Фото - mediapravo.com
Фото - mediapravo.com

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення оголосила попередження телеканалу Odessa fashion (ТОВ “Українська академія індустрії моди”, Одеса), і ТРК “Надвірна” (ТРК “Надвірна”, м. Надвірна Івано-Франківської обл.) через порушення вимог ліцензій і чинного законодавства.

Таке рішення Нацрада ухвалила на своєму засіданні 7 листопада за результатами планових виїзних перевірок, повідомляється на сайті регулятора.

Регулятор з’ясував, що Odessa fashion транслює всі передачі без повідомлення інформації про ім’я автора чи авторів, адреси виробника цих передач.

ТРК “Надвірна” не дотримується умов ліцензії в частині програмної концепції мовлення, оскільки зменшено частку національного аудіовізуального продукту, мінімальний обсяг культурно-мистецьких і науково-просвітницьких програм. Крім того, мовник взагалі не транслював дитячі передачі, яких відповідно до ліцензії мало би бути 1 год./добу. 

Національна рада оголосила зазначеним ліцензіатам попередження і зобов’язала упродовж місяця привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензій і норм чинного законодавства.

Liked the article?
Help us be even more cool!