ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада видала 22 компаніям дозволи на мовлення на Донбасі та адмінмежі з Кримом

04.07.2019, 16:30

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала 22 ліцензіатам 25 дозволів на тимчасове мовлення на території проведення ООС і на кордоні з Кримом. Таке рішення Нацрада ухвалила на засіданні 4 липня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На зазначених територіях отримали право здійснювати мовлення: "UA: Перший", "UA: Донбас"; "Українське радіо", "Радіо Промінь", "Українське радіо. Пульс", "UA Культура", "UA: Крим" і "UA: Херсон" (усі - НГТУ); "Армія FM - військове радіо" , "Радіо НВ", KISS FM, "ХІТ ФМ", "Радіо РОКС - Україна", "Русское Радио Україна", "Радіо М", "Радіо Мейдан", "Україна" і "Донбас" від ТРК "Україна", "Z ZIK", "Прямий", Мультимедійна платформа іномовлення (UA); ICTV, "1+1", "5+", "5", "Перший Західний", "Радіо УНА. Перша українська націоналістична хвиля", "Перець FM" і "Стильне" від ТРК "Клас", "Херсон ФМ" і радіо RELAX.

Ці мовники отримали право здійснювати мовлення у таких населених пунктах Донецької області: Авдіївка, Бахмут, Волноваха, Горняк, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Новотроїцьке, Маріуполь, Покровськ, а також на КПВВ "Мар'їнка".

У Луганській області мовлення дозволено в Бахмутівці, Лисичанську, Новотошківському, Підгорівці, Попасній, Старобільську, Сватовому, Широкиному і Щасті, а також на КПВВ "Станиця Луганська".

У Херсонській області мовники отримали право працювати в Генічеську, Скадовську та в Чаплинці.

Як повідомляв ІМІ, 2 липня Міністерство інформаційної політики України закликало Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення провести найближчим часом засідання для вирішення питань щодо видачі дозволів на тимчасове мовлення за спрощеною процедурою на території Донецької та Луганської областей, а також на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. 

Нацрада вже шість разів поспіль не могла провести засідання через відсутність кворуму.

Нацрада планувала провести засідання 13 червня, проте воно не відбулося.

Liked the article?
Help us be even more cool!