ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада вважає ролик "Інтера" до 9 травня спробою розколоти суспільство

08.05.2018, 13:01

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликає припинити спроби розколювати країну після оприлюднення телеканалом “Інтер” ролика, змонтованого із концерту до Дня перемоги 9 травня. Про це йдеться у заяві Нацради, повідомляє Радіо Свобода.

“Чергова маніпуляція і танці на ранах суспільства, якими, як правило, є старозавітні концерти на кшталт “голубого огонька”, є ніякою не свободою слова, не точкою зору, а діями, що спрямовані на розкол суспільства, спробою чергової атаки в інформаційній війні, використанням людей як матеріалу для пропаганди, а тим більше – старших людей, чиї життя заслуговують на шану”, – йдеться у заяві Нацради.

Регулятор закликав мовників виважено і відповідально ставитися до програмного наповнення, “не розколювати суспільство, убезпечити аудиторію від мови ворожнечі та ненависті, говорити толерантно й з повагою до усіх співгромадян”.

Нагадаємо, оприлюднені уривки концерту до Дня перемоги 9 травня, який покаже телеканал “Інтер”, викликали критику користувачів інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні “іменами фашистських злочинців”.

Liked the article?
Help us be even more cool!