ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада втретє не змогла провести засідання

31.05.2018, 11:43

Засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 31 травня не відбулося через відсутність кворуму, повідомляє Укрінформ.

“Засідання, на жаль, не відбудеться. У нас засідання вже втретє поспіль не відбувається з причин того, що пан Черниш (член Нацради Олег Черниш - ред.) узяв лікарняний і знаходиться, як мені повідомили, в лікарні швидкої допомоги, а Ольга Герасим'юк (перший заступник голови Нацради - ред.) за сімейними обставинами не може відвідати засідання. Тому у нас немає кворуму, щоб проводити”, - пояснив голова Нацради Юрій Артеменко.

За його словами, наступне засідання регулятора має відбутися 14 червня.

На засідання 31 травня згідно з порядком денним було винесено 93 питання.

Як повідомляв ІМІ, 24 травня через відсутність кворуму Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не змогла провести засідання, на яке перенесла з попереднього засідання, 17 травня, розгляд результатів позапланових перевірок телеканалів “Інтер” і “1+1” щодо показу радянських фільмів з фігурантами чорного списку Мінкульту.

17 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла розгляд результатів перевірки телеканалів “Інтер” та “1+1” на наступне засідання, 24 травня, через прохання телеканалів.

22 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу “Інтер” за трансляцію в грудні 2017 р. – січні 2018 р. фільмів за участі акторів, які внесені до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Так, “Інтер” 30-31 грудня 2017 року і 1 січня 2018 року демонстрував фільми “Москва сльозам не вірить” за участю Олега Табакова та “Іронія долі, або З легкою парою!” за участю Валентини Тализіної.

Liked the article?
Help us be even more cool!