ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада виставить на конкурс 5 радіочастот на Херсонщині

19.05.2016, 15:24

18 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила конкурсні умови й ухвалила рішення про оголошення конкурсу на отримання ліцензії на мовлення з використанням вільних радіочастот у Херсонській області. Усього на конкурс виставлено 5 частот. Про це повідомляється на сайті регулятора.

Зокрема, мова йде про частоти 103,5 МГц і  100,9 МГц у с. Василівці Каховського району, 90,8 МГц і 103,6МГц у м. Генічеську та 102,8МГц у смт Новотроїцькому.

Оголошення про конкурс буде опубліковано в газеті “Голос України”. З інформацією про виставлені на конкурс частотні присвоєння та умовами конкурсу незабаром можна буде ознайомитися на сайті Національної ради.

За словами члена Національної ради Сергія Костинського, конкурс на ці п'ять частот є одним із перших результатів діяльності спеціально створеної міжвідомчої робочої групи Нацради в південних районах Херсонської області та на територію тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим і м. Севастополя. Також він зауважив, що це лише перший пакет частот, і запевнив, що будуть наступні. Нині, сказав Костинський, “завершується робота зі створення дорожньої карти щодо захисту інформаційного простору на півдні Херсонської області”.

Liked the article?
Help us be even more cool!