ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада відклала продовження ліцензії "ФМ Галичина" через сумніви в прозорості власності

26.08.2016, 15:43

25 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила перенести розгляд питання про продовження ліцензії західноукраїнської мережі “ФМ Галичина” (ТОВ “ТРК “Галичина”) через сумніви в прозорості структури власності компанії, повідомляє “Детектор медіа”.

Власником ТРК “Галичина” є ТОВ “Енергія консалтинг”, що належить кіпрській компанії “РВС глобал інвест ЛТД” (99,76%) і Володимиру Співаку (0,24%). Кінцевим бенефіціарним власником “Енергії консалтинг” і, відповідно, ТРК “Галичина” вказаний громадянин Кіпру Хрістос Теофілу. Але за неофіційними даними, радіостанція належить львівським бізнесменам Богдану і Ярославу Дубневичам.

Члени Нацради поцікавилися в представника радіостанції, коли ж компанія розкриє своїх справжніх бенефіціарів. У відповідь почули, що наразі розпочинається процедура викупу компанії в громадянина Кіпру й це триватиме два місяці. Ким саме розпочато викуп – не було сказано.

Після короткої дискусії, чи відкладати розгляд питання, члени Нацради оголосили 10-хвилинну перерву для закритої наради, після якої й вирішили перенести питання.

Строк дії ліцензії “ФМ Галичина” завершується 10 листопада. За цією ліцензією “ФМ Галичина” має право на мовлення в 10 населених пунктах Львівської області та одному Волинської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!