ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада видала ще чотири дозволи на мовлення в зоні АТО

01.12.2016, 15:36

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала чотири дозволи на тимчасове мовлення на території АТО - у Бахмуті та Костянтинівці, а також на КПВВ “Мар'їнка” та “Гнутове” Донецької області. Таке рішення Нацрада ухвалила на своєму засіданні 1 грудня, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, в Бахмуті дозвіл надано для ТРК “Галичина” (90,2 МГц), в Костянтинівці - для “Громадського радіо” (91,8 МГц). На КПВВ “Мар'їнка” та “Гнутове” мовитиме ТРК “АРТА ПЛЮС”.

Як зазначив член Нацради Сергій Костинський, на минулому засіданні Нацрада надала дозвіл на тимчасове мовлення на трьох КПВВ - "Станиця Луганська", "Майорськ", "Новотроїцьке". Тож загалом мовлення на п'яти КПВВ дозволяє повністю забезпечити людей, що їх перетинають, FМ-мовленням.

Він додав, що на цих п'яти КПВВ також планується забезпечити мовлення радіо "Армія FМ" і однієї з програм Українського радіо. Ця ініціатива реалізується з використанням технології малопотужного FМ-мовлення - мобільної технології, що дозволяє переносити обладнання в разі зміни розташування КПВВ.

Водночас голова Нацради Юрій Артеменко доручив звернутися до голів військово-цивільних адміністрацій з пропозицією розмістити на під'їздах до КПВВ інформацію про можливість отримання українського мовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!