ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада ухвалила рішення про відновлення представництва в Криму

06.07.2023, 15:41
Фото – фейсбук Нацради
Фото – фейсбук Нацради

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла зміни до штатного розпису, щоб відновити роботу представництва в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь.

Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 6 липня, повідомляє Укрінформ.

“Для ефективної роботи Нацради в цей період є доцільність відновити в повному обсязі представництво національної ради в АРК та м. Севастополі. Зокрема, Представництво Президента України в АРК носить статус постійного. А ми маємо чіткий план інформаційної деокупації. Задля його реалізації нам слід відновити роботу представництва і внести зміни до структури та штатного розкладу Нацради”, – сказав член Нацради Максим Онопрієнко.

Голова Нацради Ольга Герасим'юк зазначила, що вказані зміни в структурі Нацради полягають у відновленні секретаріату кримського представництва.

“Ми підшукуємо на ці місця колег, які добре знають Крим. Це буде не номінальна історія, а серйозна робота, яка буде проводитися в умовах окупаційного режиму в Криму. Вкрадено майже одну тисячу українських частот у Криму. Ми маємо знати, що там відбувається, хто наш, хто зрадник, як підтримати журналістів, як вирвати з тюрем тих, кого туди запроторили”, – сказала Герасим’юк.

Нагадаємо, 30 червня постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева повідомила, що на базі Національної агенції з питань державної служби запрацює проєкт для підготовки кадрів публічної влади в деокупованому Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!