ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада продовжила "Армії FM" ліцензію на мовлення у двох містах на Донбасі

04.07.2019, 14:09
Фото – svoeradio.com

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення проголосувала за продовження ліцензії мовлення радіо “Армія FM” у містах Авдіївка та Лисичанськ на Донбасі.

За відповідне рішення проголосували шестеро присутніх на засіданні членів Нацради 4 липня, повідомляє Укрінформ.

У холі активісти, які прийшли на підтримку команди “Армія FM”, зустріли цю новину оваціями та вигуками “Слава Україні!”.

“На засідання 11 липня в нас теж є заявки на інші міста. Взагалі хочу сказати велике спасибі від імені команди "Армія FM”, – сказала присутнім активістам керівниця радіо Яна Холодна.

Сьогодні, 4 липня, Нацрада розглядає серед питань і продовження для телерадіоорганізацій дозволів на тимчасове мовлення в зоні проведення Операції об'єднаних сил.

Як нагадує інформагентство, наприкінці червня колишній ведучий програм на “Армія FM”, учасник АТО та блогер Олег Болдирєв (Мартін Брест) заявив, що радіостанція може припинити мовлення в зоні проведення операції Об'єднаних сил і на окупованих територіях у зв'язку з тим, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення досі не продовжила ліцензіату дозволи на тимчасове мовлення через блокування роботи регулятора деякими його членами.

Як повідомляв ІМІ, Міністерство інформаційної політики України закликає Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення провести найближчим часом засідання для вирішення питань щодо видачі дозволів на тимчасове мовлення за спрощеною процедурою на території Донецької та Луганської областей, а також на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. 

Нацрада вже шість разів поспіль не могла провести засідання через відсутність кворуму.

Нацрада планувала провести засідання 13 червня, проте воно не відбулося.

Liked the article?
Help us be even more cool!