ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада призначила СТБ позапланову перевірку

19.01.2017, 12:25

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу СТБ у зв'язку з показом програми “Битва екстрасенсів” російського виробництва за участю російських військових, які воювали на стороні “ДНР/ЛНР” на Донбасі. Таке рішення регулятор ухвалив 19 січня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомляв ІМІ, 15 січня канал СТБ, що належить українському бізнесменові та меценату Віктору Пінчуку, показав випуск програми “Битва екстрасенсів” виробництва російського телеканалу ТНТ, учасниками якого були російські військові, у тому числі один військовий, який воював на Донбасі.

Голова правління телеканалу СТБ і керівник медіагрупи StarLightMedia Володимир Бородянський вибачився за показ каналом російської “Битви екстрасенсів” за участі російських військових. Він повідомив про рішення припинити показ програми і звільнити співробітників, які допустили вихід в ефір програми за участі російських військових.

Голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар повідомила, що народні депутати готують поправку до закону про заборону пропагування держави-агресора та її органів влади, що розширить дію заборони на розважальні програми.

Liked the article?
Help us be even more cool!