ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада перевірить канал "Наш / Максі-ТВ" через інтерв'ю Гордона з Азаровим

17.10.2019, 14:22
Фото – Youtube Дмитра Гордона
Фото – Youtube Дмитра Гордона

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу “Максі-ТВ” (ТОВ “Наша Прага”), на базі якого мовить телеканал “Наш”, через ознаки розпалювання ворожнечі у висловлюваннях експрем'єра часів Віктора Януковича Миколи Азарова.

Відповідне рішення Нацрада ухвалила 17 жовтня на засіданні, повідомляє Укрінформ.

Регулятор під час моніторингу мовлення телеканалу зафіксував ознаки порушення окремих норм українського законодавства щодо розпалювання ворожнечі, поширення необ’єктивної інформації і т.д. у висловлюваннях Азарова в інтерв'ю Гордону.

У зв'язку з цим Нацрада ухвалила рішення провести позапланову перевірку телеканалу, зафіксувати наявність цих порушень і ухвалити згодом відповідне регуляторне рішення.

Нагадаємо, Дмитро Гордон 5 жовтня 2019 року в прямому ефірі каналу “Наш / Максі-ТВ” взяв інтерв’ю в Миколи Азарова за допомогою системи доповненої реальності та трекінгу, що дозволило віртуально перемістити експрем'єра в студію телеканалу.

Гордон провів майже двогодинну розмову з Азаровим, назвав його чи не одним із найкращих прем'єр-міністрів України та заявив, що поважає його позицію, хоч і не погоджується з нею. Вони поговорили про колишню та теперішню владу в Україні, помилки Януковича та про “тиск Заходу на нього”.

Як повідомляв ІМІ, 18 липня 2019 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу “Максі-ТВ” (ТОВ “Наша Прага”), на базі якого мовить телеканал “Наш”.

7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал “Наш”, власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії “Наші”, Володимир Мураєв.

Канал “Наш” розпочав мовлення в мережі мовлення (на супутнику і в кабельних мережах) нішевого жіночого телеканалу “Максі-ТВ” (Maxxi TV).

Liked the article?
Help us be even more cool!