ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада оголосить шість форматних радіоконкурсів на 170 FM-частот

10.07.2019, 15:48
Фото – people.in.ua

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні, запланованому на 11 липня, має намір затвердити проведення шести форматних радіоконкурсів на 170 FM-частот.

Про це повідомив член Нацради Максим Онопрієнко на брифінгу 10 липня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Національна рада підготувала план з розвитку українського радіопростору, який передбачає розвиток Суспільного мовлення. Завтра на засідання винесено шість форматних радіоконкурсів, які загалом налічують 170 FM-частот. Це перший за п'ять років настільки великий проєкт, який охоплює 23 області України, 41 частоту у 20 обласних центрах”, – сказав він.

За словами Онопрієнка, концепція конкурсів передбачає шість форматів: інформаційне мовлення, освітньо-розважальне, культурно-мистецьке, військово-патріотичне, місцеве та музично-розважальне.

Конкурс розвитку інформаційного мовлення, зокрема, передбачає 36 FM-частот у таких містах, як Київ, Ужгород, Івано-Франківськ, Одеса. Також охоплюються прикордонні території України та райони "білих плям".

Конкурс розвитку освітньо-розважального мовлення – 38 FM-частот. Міста: Вінниця, Маріуполь, Житомир, Запоріжжя, Кропивницький, Львів, Миколаїв, Полтава, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.

Конкурс із розвитку культурно-мистецького мовлення – 15 FM-частот: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кропивницький, Львів, Миколаїв, Полтава, Херсон.

Конкурс із розвитку військово-патріотичного мовлення – вісім FM-частот у Запоріжжі, Львові, Миколаєві, Полтаві та Херсоні.

Конкурс із розвитку місцевого радіомовлення – 68 FM-частот: Запоріжжя, Тернопіль, Чернігів.

Конкурс із розвитку мереж музично-розважального мовлення – п'ять FM-частот: Житомир, Львів, Полтава Херсон.

Liked the article?
Help us be even more cool!