ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада оголосила попередження мукачівському телеканалу MS

29.11.2018, 16:00
Фото - nrada.gov.ua

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження мукачівському телеканалу MS через порушення правил мовлення в День пам’яті – 100 років з дня початку червоного терору. Відповідне рішення регулятор ухвалив під час засідання 29 листопада, повідомляється на сайті регулятора.

Таке рішення Нацрада ухвалила за результатами позапланової перевірки ДП ТРК “Мукачево “М-Студіо” Виробничо-комерційного ТОВ “Продюсер”, м. Мукачеве Закарпатської обл. (логотип “MS”).

Під час перевірки було з’ясовано, що 5 вересня, у День пам’яті – 100 років з дня початку червоного терору – злочинної репресивної політики комуністичного режиму, телеканал MS не дотримався встановлених правил мовлення в дні пам’яті і трауру, оскільки на екрані не було відповідного стилізованого зображення або запаленої свічки до 8:45.

Національна рада визнала порушення пункту "б" частини першої статті 59 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”, постанови Верховної Ради України “Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2018 році” та пункту 4 Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті й оголосила телеканалу попередження.

Liked the article?
Help us be even more cool!