ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада обіцяє оперативну реакцію на показ СТБ російських військових

16.01.2017, 10:36

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення має намір оперативно відреагувати на показ каналом СТБ випуску “Битви екстрасенсів” виробництва російського каналу ТНТ за участі російських військових. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на члена Нацради Сергія Костинського.

“Ще з вечора було дано розпорядження (апарату) про підготовку службової записки. Ефір записано. На підставі службової записки будуть прийматися подальші рішення за процедурою (призначення перевірки тощо). Ми працюємо над цим, і реакція Національної ради буде оперативною. Це жорсткий факап”, - зазначив Костинський.

Водночас він позитивно відреагував на принесені керівником каналу СТБ Володимиром Бородянським вибачення телеглядачам. “Вибачення – це те, що має бути. І він (Володимир Бородянський – ред.) правильно відреагував. У нас виробилася правильна практика, коли топ-менеджери реагують і публічно вибачаються, не чекаючи рішення Нацради чи результатів перевірок”, - сказав Костинський.

Як повідомляв ІМІ, 15 січня канал СТБ показав випуск програми “Битва екстрасенсів” виробництва російського телеканалу ТНТ, учасниками якого були російські військові, у тому числі один військовий, який воював на Донбасі.

Голова правління телеканалу СТБ і керівник медіагрупи StarLightMedia Володимир Бородянський вибачився за показ каналом російської “Битви екстрасенсів” за участі російських військових. Він повідомив про рішення припинити показ програми і звільнити співробітників, які допустили вихід в ефір програми за участі російських військових.

Liked the article?
Help us be even more cool!