ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада не переоформила ліцензії одеським телеканалам "Академія" та "Здоров’я"

02.02.2023, 13:57

Національна рада залишила без розгляду заяви про переоформлення ліцензій двох одеських телерадіокомпаній. Про це йдеться на сайті Нацради.

"ТОВ "ТРК "Академія" подала заяву щодо переоформлення з порушенням встановлених термінів. Крім того, подані документи не містили повної інформації щодо кінцевого бенефіціарного власника. Зауваження мовник не усунув, а тому регулятор ухвалив рішення залишити його заяву без розгляду", – зазначили в Нацраді.

Про переоформлення двох ліцензій – на кабельне і багатоканальне мовлення – клопотало ТОВ "Телерадіокомпанія "Здоров’я" (логотип "телеканал "Здоровье"). Заяву щодо переоформлення ліцензії на багатоканальне мовлення компанія подала також пізніше за визначений законодавством термін. Крім того, подані документи щодо обох ліцензій не заповнені належним чином, зазначили в Нацраді.

Там додали, що попри звернення до мовника про усунення недоліків компанія цього не зробила. Тож Національна рада вирішила залишити заяви товариства без розгляду.

Компанії після усунення причин, які стали підставою для ухвалення регулятором таких рішень, можуть повторно подати до Національної ради заяви з виправленими документами протягом місяця.

Як повідомляв ІМІ, Українське радіо мовитиме на Херсонщину зі збільшеною потужністю передавача.

Liked the article?
Help us be even more cool!