ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада нагадала мовникам про День пам’яті захисників України 29 серпня

16.08.2021, 16:44
Фото: Сергій Нужненко, Радіо Свобода
Фото: Сергій Нужненко, Радіо Свобода

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення нагадує, що 29 серпня вшановується День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, тому цього дня мовники мають внести зміни до програм. Про це повідомляється на сайті Нацради.

Цей жалобний день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за Україну. У цей день 2014 року українська армія зазнала найбліьших втрат під час Іловайської операції.

“Національна рада закликає телерадіоорганізації гідно вшанувати пам’ять наших співвітчизників, які загинули, захищаючи Україну від підступного ворога, та нагадує керівникам телерадіоорганізацій, що цього пам’ятного дня необхідно внести  зміни до програм теле- і радіопередач, як передбачено Правилами ведення мовлення телерадіоорганізаціями у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті”, – ідеться в повідомленні.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!