ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада і "112 Україна" не домовилися про переоформлення ліцензії

25.01.2017, 11:23

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вкотре відмовила регіональним компаніям, що мовлять у цифровому багатоканальному мультиплексі МХ-5 із емблемою “112 Україна” – “Аріадна ТВ”, “Лідер ТВ”, “Партнер ТВ”, “ТВ Вибір”, “Новий формат ТВ”, – у переоформленні ліцензій в частині зміни програмної концепції мовлення, повідомляє Радіо Свобода.

Як сказала заступник голови Нацради Уляна Фещук, ці мовники щомісяця звертаються до регулятора з аналогічним проханням про переоформлення ліцензій таким чином, аби вони цілком збігалися з програмною концепцією телеканалу “112 Україна” за супутниковою ліцензією, проте такі зміни не відповідають умовам ліцензій регіональних мовників.

Крім того, у Нацраді заявляють, що представники компаній ухиляються від отримання кореспонденції від регулятора із запрошенням на засідання і не з’являються на розгляд їхніх питань.

Водночас телеканал112 Україна” заявив про тиск з боку Нацради, а також про політику подвійних стандартів з боку регулятора.

“І за останній рік прикладів такого стало ще більше – регулятор швидко й слухняно переоформив ліцензії вже не одному інформаційному телеканалові, залишаючись водночас глухим до аргументованих доказів нашої телекомпанії”, – йдеться у заяві.

Liked the article?
Help us be even more cool!