ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада дозволила ретрансляцію в Україні трьох телеканалів

13.02.2020, 16:35
Фото – bug.org.ua
Фото – bug.org.ua

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення додала до переліку іноземних програм, дозволених до ретрансляції в кабельних мережах України, нові телеканали − Setanta Sports +, Ducktv plus, Paramount Channel.

Таке рішення Нацрада ухвалила 13 лютого, повідомляється на сайті регулятора.

Так, Setanta Sports + транслюватиметься 24 години на добу, формат мовлення спортивний. Програмна концепція телеканалу передбачає трансляцію різних спортивних змагань та охоплюватиме англійську Прем’єр-лігу, Кубок Англії та інші провідні європейські футбольні ліги, а також трансляції Національної хокейної ліги, Національної баскетбольної асоціації, Формули-1 і прямі трансляції тенісу. Мовлення (коментарі) здійснюватиметься українською і російською мовами. Вид мовлення − супутникове, MMDS, ефірне, кабельне, IPTV та інші види мереж електронних комунікацій. Стандарт мовлення − HD з можливістю ретрансляції провайдерами в SD; поширення програми кодоване. Програма поширюватиметься на територію України і Молдови.

Дитяча програма “Ducktv plus”, власником якої є компанія “MEGA MAX MEDIA s.r.o.” (м. Братислава, Словацька Республіка), транслюватиметься 24 години на добу. Мова програми – словацька і англійська.

Paramount Channel (країна реєстрації – Чеська Республіка) – супутниковий розважальний телеканал із фільмопоказом, що здійснює мовлення російською. Обсяг мовлення – 24 години на добу. Програми телеканалу поширюватимуться на територію України і Казахстану.

“Під час моніторингу ефіру іноземних програм порушень законодавства України та положень Європейської конвенції про транскордонне телебачення не зафіксовано”, – зазначила Нацрада.

Liked the article?
Help us be even more cool!