ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада дала ТРК 45 днів для виведення зі складу власників офшорні компанії

05.03.2015, 15:59

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення дала телерадіокомпаніям 45 днів для того, щоб вони вивели зі складу своїх власників офшорні компанії. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник голови Нацради Григорій Шверк, передає РБК-Україна.

"Є кілька теле-і радіоорганізацій, у складі засновників яких є офшорні компанії. Це заборонено законодавством, тому ми сьогодні на засіданні ухвалили рішення щодо того, щоб ці телерадіоорганізації змінили свої статутні документи і привели їх до умов законодавства. Ми подискутували з компаніями з цього приводу і надали їм більше часу, ніж планували раніше і вважаємо, що 45 діб - це достатній час для того, щоб провести всі необхідні корпоративні рішення і змінити склад засновників",- заявив Шверк.

За його словами, зараз у списку ліцензіатів Нацради є три організації, серед власників яких є офшорні компанії.

"У нас є три телерадіоорганізації, серед власників яких на даний момент присутні офшорні підприємства з офшорних інвестицій: це ТОВ "Авто Радіо" - позивні "Авто Радіо", це ТОВ "Глас" - телерадіокомпанія відповідного телеканалу і ТРК "Радіо 50" - позивні "Європа плюс", - зазначив Шверк.

Liked the article?
Help us be even more cool!