ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада 19 січня розгляне питання про показ СТБ передачі з російськими військовими

16.01.2017, 12:58

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 19 січня розгляне питання трансляції в ефірі телеканалу СТБ передачі “Битва екстрасенсів” виробництва каналу ТНТ, у якій брали участь російські військові. Про це повідомляється на сайті Нацради.

“Щодо факту трансляції зазначеної передачі відповідним підрозділам регуляторного органу було дано доручення провести моніторинг та запис програми, щоби ці матеріали розглянути на засіданні. Ефір телеканалу СТБ записано. На трансляцію цієї передачі також активно відреагувала глядацька аудиторія і медіа-спільнота, висловлюючи своє обурення та закликаючи регуляторний орган до адекватного реагування”, - йдеться у повідомленні.

Розгляд цього питання Нацрада планує винести на черговому засіданні з голосу та ухвалити рішення відповідно до чинного законодавства.

Як повідомляв ІМІ, 15 січня канал СТБ показав випуск програми “Битва екстрасенсів” виробництва російського телеканалу ТНТ, учасниками якого були російські військові, у тому числі один військовий, який воював на Донбасі.

Голова правління телеканалу СТБ і керівник медіагрупи StarLightMedia Володимир Бородянський вибачився за показ каналом російської “Битви екстрасенсів” за участі російських військових. Він повідомив про рішення припинити показ програми і звільнити співробітників, які допустили вихід в ефір програми за участі російських військових.

Liked the article?
Help us be even more cool!