ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Національна радіокомпанія попросила Концерн РРТ увімкнути передавачі

11.02.2013, 03:05

Національна радіокомпанія України звернулася до Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення з проханням відновити ефірне мовлення на трьох каналах - Першому, радіо "Промінь" та "Культура", повідомляється на сайті радіокомпанії.

Підставою для такого звернення стало доручення прем'єр-міністра Миколи Азарова Міністерству фінансів щодо збільшення видатків на трансляцію телерадіопрограм, вироблених для державних потреб.

Нагадаємо, 5 лютого на прохання НРКУ Концерн РРТ вимкнув усі УКХ-передавачі та більшість ФМ-передавачів НРКУ. За словами генерального директора НРКУ Тараса Аврахова, коштів, виділених НРКУ Держкомтелерадіо на трансляцію програм у 2013 році, вистачає тільки на роботу 32 ФМ-передавачів.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликає Національну радіокомпанію України (НРКУ) терміново відновити мовлення й готова разом із НРКУ та Держкомтелерадіо знаходити шляхи виходу з кризи.

7 лютого прем'єр-міністр Микола Азаров підписав доручення  Міністерству фінансів України щодо збільшення видатків для забезпечення в необхідному обсязі трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, під час підготовки законопроекту щодо внесення змін до державного бюджету на 2013 рік. 

Liked the article?
Help us be even more cool!