ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Національна рада замовила в УДЦР прорахунок нових радіочастот на Херсонщині

29.07.2016, 16:34

Національна рада замовила в ДП «Український державний центр радіочастот» розроблення висновків щодо можливості й умов користування радіочастотним ресурсом України для потреб телерадіомовлення. Таке рішення ухвалено на засіданні регуляторного органу 29 липня відповідно до отриманих звернень від телерадіокомпаній, повідомляє Херсонська правда.

До Національної ради надійшли пропозиції від Національної телекомпанії України і ТзОВ «ТРК «Галичина», м. Львів, щодо прорахунку та освоєння нових частотних присвоєнь на Херсонщині і в м. Бережанах Тернопільської області, а також щодо зміни потужності передавачів.

Під час розгляду питання член Національної ради Сергій Костинський наголосив, що нові радіочастоти в Херсонській області замовлені для виконання окремих завдань Стратегії розвитку телерадіомовлення в Херсонській області та організації мовлення на територію Криму «з метою захисту інформаційного простору на півдні області, розбудови мовлення в районах «білих плям», реалізації тестового проекту «Радіо громад».

Liked the article?
Help us be even more cool!