ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НАТО вивчатиме досвід України у сфері стратегічних комунікацій під час війни

Держави-члени НАТО вивчатимуть унікальний досвід України у веденні успішних комунікацій під час війни.

Про це йшлося на установчому засіданні Комітету з питань стратегічних комунікацій Ради Україна-НАТО, яке відбулось у Брюсселі 18 березня, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України. 

Новостворений комітет сторони розглядають насамперед як ефективний інструмент взаємодії в цьому напрямі.

Заступник міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко  ознайомив учасників засідання з роботою у сфері гарантування інформаційної безпеки, заходами щодо протидії російській пропаганді та дезінформації. 

Окрему увагу він звернув на питання комунікацій з населенням на тимчасово окупованих територіях України й механізм безпечного донесення правдивої та достовірної інформації до співгромадян, які перебувають в окупації.

“Союзники також підтвердили готовність підтримувати Україну, зокрема в протидії російській пропаганді та дезінформації, а також у збереженні теми підтримки України у фокусі міжнародної уваги”, – зазначає міністерство.

Як повідомляв ІМІ, у лютому 2024 року Німеччина, Польща та Франція заявили, що мають намір разом боротися з дезінформацією та пропагандою, яку Росія поширює в кіберпросторі.

Liked the article?
Help us be even more cool!