ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НАТО проведе в Таллінні найбільші у світі навчання з кібербезпеки

07.04.2023, 14:40

Центр НАТО зі співробітництва у сфері кібербезпеки з 18 до 21 квітня проведе в Таллінні тренінги з кіберзахисту Locked Shields 2023 – у найбільших у світі кібернавчаннях візьмуть участь приблизно 3 тисяч осіб.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомила естонська телерадіокомпанія ERR.

На Locked Shields 202 учасники розв'язуватимуть реальні завдання у сфері кібербезпеки. Зокрема, протистоятимуть атакам на електромережі, підвищуватимуть спроможності мереж до захисту та ухвалюватимуть тактичні й стратегічні рішення в критичній ситуації.

"Жодні інші навчання з кіберзахисту не можуть запропонувати такий конкретний і детальний досвід, як Locked Shields. 24 команди з усього світу повинні будуть підтримувати життя в критично важливій інфраструктурі та ІТ-системах", – розповів директор Центру НАТО зі співробітництва у сфері кібербезпеки Март Ноорма.

Він додав, що 500 організаторів готували та доопрацьовували навчання протягом семи місяців і створили понад 5500 відповідних віртуальних систем.

Цього року в навчаннях, що відбуваються з 2010 року, візьмуть участь групи з 38 різних країн.

Центр НАТО зі співробітництва у сфері кібербезпеки є підрозділом НАТО зі штаб-квартирою в Таллінні, який займається проблемами кібербезпеки країн Північноатлантичного альянсу.

Liked the article?
Help us be even more cool!