ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НАТО надасть Україні допомогу у кіберзахисті

23.06.2016, 13:51

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що НАТО надасть допомогу Києву в тринадцяти напрямках співробітництва, зокрема у кіберзахисті. Про це він сказав в інтерв'ю “Новому времени”.

“Мова йде про напрямки. Їх тринадцять: розвиток обороноздатності, система управління зв'язку та автоматизації, логістика та стандартизація, військово-технічне співробітництво, кіберзахист, медична реабілітація, медичне забезпечення в цілому, протимінна безпека, стратегічна комунікація та протидія гібридній війні”, - сказав Полторак.

Він підкреслив, що про конкретні суми мови поки не йде.

Нагадаємо, РНБО України схвалила Стратегічний оборонний бюлетень країни. 6 червня цей документ затвердив Президент України Петро Порошенко.

У документі визначено, як Україна буде підвищувати обороноздатність і співпрацювати з НАТО, щоб згодом стати членом Альянсу.

Полторак заявляв, що міністри оборони країн-членів НАТО підтримали Стратегічний оборонний бюлетень.

Повне інтерв'ю зі Степаном Полторак читайте у свіжому номері журналу Новое Время  - №23, який вийде 24 червня.

Як повідомляв ІМІ, 14 червня голови Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що  Україна запропонувала НАТО започаткувати трастовий фонд для протидії масштабній інформаційній війні, розв’язаній Росією проти України.                     Генсек НАТО Йенс Столтенберг за підсумками зустрічі міністрів оборони країн-членів Північноатлантичного альянсу у Брюсселі заявив, що кібератаки на країни, що входять в НАТО, можуть стати причиною застосування договору про колективну безпеку.

Liked the article?
Help us be even more cool!