ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

NASA запустило власний стримінговий сервіс

Фото – nasa.gov
Фото – nasa.gov

Національне аерокосмічне агентство США (NASA) заявило про запуск своєї стримінгової платформи NASA+. Про це повідомляється на сайті агентства.

NASA повідомило, що розвиває свої цифрові платформи, перезапустивши свої вебсайти (основний і присвячений науковим дослідженням) і створивши свій перший стримінговий сервіс і оновивши застосунок. 

Так, за допомогою безкоштовного сімейного стримінгового сервісу користувачі зможуть без реклами дивитися прямі ввімкнення й кадри з місій NASA у форматі оригінальних відеоциклів. Зокрема, кількох нових серій, що будуть запущені одночасно з платформою. 

“Трансформувавши нашу присутність у мережі, ми зможемо краще розповідати про те, як NASA досліджує невідомі обрії в повітрі й космосі, надихає людей відкриттями й розробляє інновації, які послужать усьому людству”, – зазначив помічник адміністратора комунікаційного відділу головного офісу NASA Марк Еткінд.

Організація запрошує користувачів відвідати бета-версію сайту й залишити свій відгук, після чого доопрацює сайт з урахуванням зауважень.

Агентство зазначає, що нові вебсайти стануть динамічною, але консолідованою базою інформації про місії й дослідження, кліматичні дані, новини космічної програми Artemis тощо. Вони матимуть спільну пошукову систему, інтегровану навігацію, оптимізовані механізми публікації й модернізований, безпечний набір онлайн-інструментів.

Запустивши всі нові цифрові платформи, NASA поступово під'єднуватиме до них додаткові сайти агентства й мультимедійні бібліотеки, оптимізуючи інформацію з усіх своїх центрів, місій і програм. Узгодженість платформ допоможе NASA ділитися науковою інформацією, дослідженнями, відкриттями й інноваціями зі світом.

Liked the article?
Help us be even more cool!