ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нардеп Юлій Іоффе вимагатиме мільйон тепер уже в Комітету виборців України

05.02.2013, 04:43
Вчора, 4 лютого, відбулося чергове засідання Сєвєродонецького міського суду за позовом народного депутата Юлія Іоффе до Олексія Свєтікова.  Про це повідомила прес-служба луганської організації «Комітету виборців України».
 

Суд був змушений перенести засідання на 21 лютого, оскільки представник позивача Костянтин Свірідов виявив бажання притягнути до відповідальності не лише Свєтікова, а й Всеукраїнську громадську організацію «Комітету виборців України» і фізичну особу, на яку зареєстровано сайт організації.

Нагадаємо, у грудні 2012 року народний депутат Юлій Іоффе подав позов до суду на голову луганського відділення Комітету виборців України Олексія Свєтікова, в якому вимагає моральну компенсацію у вигляді мільйона гривень. Мова йде про статтю Свєтікова «І знову мажоритарка», розміщену на офіційному сайті «Комітету виборців України», в якій автор прогнозує участь політичних сил і окремих політиків у виборах народних депутатів 2012 року. Іоффе не сподобалось, що у статті автор нібито ствердив його причетність до «групи Фірташа-Льовочкіна».

Liked the article?
Help us be even more cool!