ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нардеп Пономарьов намагався вихопити у Раді посвідчення у журналіста

18.05.2018, 13:20
Фото - gordonua.com

Народний депутат з групи “Воля народу” Олександр Пономарьов 17 травня вимагав у журналіста інтернет-видання "Каменярі-інфо" Михайла Криворучкіна показати посвідчення, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на допис журналіста у Фейсбуці.

Пономарьов вимагав посвідчення, намагався його вихопити й сфотографувати, заявивши, що має право брати в руки будь-яке посвідчення, оскільки є “держслужбовцем першого рівня”.

“Сьогодні (17 травня - ред.) в стінах Верховної Ради депутат від міста Бердянська Олександр Пономарьов, який вважає себе “першим після бога”, вирішив перевірити, на якій підставі я перебуваю в стінах Верховної Ради. Документи, звичайно, я йому не показав, а показав охороні в його присутності. Безумовно, охорона підтвердила моє законне право перебувати в ВР. Після чого Пономарьов перейшов на особисті образи, провокуючи мене на відповідні дії в стінах Верховної Ради”, - написав Криворучкін.

Коли журналіст запитав, чи має намір Пономарьов отримати його особисті дані, нардеп сказав: “Я знаю твої особисті дані”.

Потім вони пішли до охорони Верховної Ради, яка підтвердила, що документи Криворучкіна є дійсними і дозволяють перебувати в будівлі парламенту.

Крім того, пише видання, Пономарьов висловився про одяг Криворучкіна, який був одягнений в штани і футболку: “У такому вигляді в сараї возитися, є якийсь дрес-код”.

Як повідомляв ІМІ, 7 лютого 2018 року в кулуарах Верховної Ради народний депутат з депутатської групи “Воля народу”, колишній член Партії регіонів Олександр Пономарьов вихопив з рук і забрав мобільний телефон у парламентського кореспондента інтернет-видання “Цензор.НЕТ” Івана Марусенка, в той час як журналіст знімав на камеру телефону коментар нардепа.

7 лютого 2018 року прокуратура міста Києва відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) КК України.

18 травня Генеральна прокуратура України направила до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з групи “Воля народу” Олександра Пономарьова.
Liked the article?
Help us be even more cool!