ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Житомирщині посадовцю повідомили про підозру в побитті журналістів

29.03.2021, 10:46
Фото – tsn.ua
Фото – tsn.ua

На Житомирщині старості округу повідомили про підозру в побитті журналістів. Про це повідомляється на сайті прокуратури Житомирської області.

Особі повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 345-1 КК України ("Погроза або насильство щодо журналіста").

За даними слідства, інцидент стався в лютому в приміщенні сільської ради одного зі старостинських округів Оліївської об’єднаної територіальної громади.

Телевізійна група журналістів одного з центральних телеканалів, виконуючи редакційне завдання, прибула до сільради для отримання коментаря представника органу місцевої влади.

Тоді до приміщення зайшов і староста, який, висловивши своє невдоволення щодо присутності журналістів та небажання надавати коментар, вдарив відеооператора по обличчю.

Як повідомляв ІМІ, 22 лютого у Житомирській області голова Вільської об'єднаної територіальної громади Петро Білий напав на знімальну групу соціального проєкту телеканалу СТБ “Один за всіх”: вимагав припинити знімання, перекинув камеру, після чого підняв руку на оператора, який намагався його заспокоїти.

Поліця відкрила щодо голови Вільської ОТГ кримінальне провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!