ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Житомирщині спалили будинок журналіста, який писав про корупцію суддів

01.10.2018, 14:18
Фото - Фейсбук Артур Журбенко

У Житомирській області невідомі спалили будинок журналіста та представника організації “Правовий контроль України” Артура Журбенка, який писав про корупцію суддів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляється на сайті Центру інформації про права людини.

Будинок спалили 29 вересня після судового засідання за участю судді, який, за словами журналіста, має незадекларований автомобіль.

“Під час моніторингу декларації суддів я виявив невідповідність. У головуючого судді незадекларований автомобіль vip-класу. Сам суддя в особистій бесіді натякнув мені про можливі контрзаходи. Потім почалися дивні дивацтва. Прямо із зали суду мене викликали на допит у Старобільське відділення поліції під найдурнішим приводом, але, по суті, цікавилися не темою виклику. Слідчого цікавило моє зацікавлення життям Пелиха. Змалювавши мої анкетні дані, вони отримали адресу прописки”, – розповів Журбенко.

Журналіст повідомив, що вважає підпал спробою залякування. “Будинок стояв не підключений ні до електрики, ні до газу. Але з урахуванням того, що було три вогнища загоряння, не виникає сумнівів, що це був підпал”, – написав він.

Поліцейські, які приїхали на місце, кваліфікували пожежу як підпал.

“Ну що ж, майна у мене більше немає, втрачати мені більше нічого! Тим, хто вирішив згадати лихі 90-ті, – мій полум'яний привіт!!! У будь-якому випадку до суддів у мене пильна увага. Так би мовити, з подвійною мотивацією”, – зауважив Журбенко.

ІМІ звернувся до журналіста по коментар.

Світлина від Артура Журбенка.Світлина від Артура Журбенка.

Фото - Фейсбук Артур Журбенко

Liked the article?
Help us be even more cool!