ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Запоріжжі організатори концерту Тіни Кароль напали на журналістів ТВ Голд

26.08.2016, 10:17

У селищі міського типу Кирилівка Запорізької області на знімальну групу телеканалу ТВ Голд напали організатори концерту співачки Тіни Кароль. Інцидент стався 6 серпня в аквапарку “Остров сокровищ” під час виступу співачки. Про це представниці ІМІ у Запорізькій області повідомила керівниця інформаційного відділу Глобал Медіа Холдингу, куди входить ТВ Голд, Аліса Сисоєва.

За її словами, журналістів штовхали, силою вивели із залу і мало не розбили техніку. “У оператора пропав телефон”, - сказала вона.

Як повідомляє сайт “Голос Запоріжжя”, журналісти знаходилися на концерті співачки, попередньо узгодивши це в керівництвом аквапарку. Однак охоронці організаторів концерту – компанії “Квартал-концерт” - побачивши журналістів, підбігли до них та почали різко вимагати піти. Вони не слухали пояснень журналістів та почали відбирати мікрофон у журналістки. За даними видання, охоронці забрали у оператора мобільний телефон та зламали обладнання для зйомки. Після інциденту керівники аквапарку відмінили наступний концерт, який організовувала ця компанія.

В коментарі ІМІ Аліса Сисоєва повідомила, що у журналістів був дозвіл на проведення зйомки і від аквапарку, і  від організаторів концерту.

“У журналістів був дозвіл на проведення зйомки і від аквапарку, в якому проходив концерт, і від організаторів заходу. У підсумку ці ж організатори і напали на журналістів через те, що вони проводили зйомку на дуже близькій відстані від сцени”, - пояснила вона.

Як повідомила Сисоєва, журналісти звернулися з відповідною заявою в поліцію Кирилівки.

Liked the article?
Help us be even more cool!