ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Закарпатті зафіксовано кілька випадків перешкоджання роботі журналістів

28.10.2012, 05:44
Про кілька випадків перешкоджання роботі журналістів у день виборів розповіли учасники засідання Ужгородського прес-клубу реформ. Про це повідомляє сайт "Голос Карпат". 
 
"У Берегові зафіксували підкуп виборців на користь кандидата від Єдиного центру. У Середньому,по дві людини заходять у кабінки і цьому ніяк не можна перешкодити. Голова комісії відмовляється підписувати акти спостерігачів та виганяє журналістів із дільниці", - розповів кандадат в народні депутати від УДАРу Ростислав Буланов. 
 
Олег Подебрій, журналіст газети «РІО» розповів: «Зранку біля ЗОШ № 20 я побачив, що до автомобіля синього кольору з номером АО 0777 АЕ підходять люди і отримують гроші.

Крім того, на вході у дільницю стояла людина, яка реєструвала людей ромської народності, вписувала у певний список. Я підійшов до нього, запропонував мене теж внести у список.

Це все відзнято на відео. Людина побачила, що я приписаний не там і сказала, що просто хоче заробити. Я викликав наряд міліції, котрий прибув через хвилин 40-50 і ще півтори години мене опитував. На мою думку, ці дії були вчинені на користь владної партії і її мажоритарного кандидата». 
Liked the article?
Help us be even more cool!