ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На YouTube-каналі та в соцмережах Суспільного майже 21 млн переглядів відео про Євробачення-2023

17.05.2023, 13:45
Фото - Суспільне
Фото - Суспільне

YouTube-канал та соцмережі "Євробачення Україна" від Суспільного зібрали за два тижні майже 21 мільйон переглядів, з них понад 910 тисяч – прямі трансляції півфіналів та фіналу Пісенного конкурсу Євробачення з коментаторської студії Тімура Мірошниченка в Ліверпулі, повідомляє пресслужба Суспільного.

"Нашій знімальній команді в Ліверпулі – ведучій Анні Тульєвій та відеографу Олексію Мацкевичу – вдалося зняти ексклюзивні кадри підготовки гурту TVORCHI на всіх етапах конкурсу, а також поспілкуватися з українськими зірками, які презентували Україну на багатьох майданчиках. Зокрема, Jamala, Kalush Orchestra, Jerry Heil, Go_A та інші. А також з усіма учасниками від інших країн на бірюзовому хіднику та за лаштунками шоу. А переможниця Євробачення-2023 Loreen висловила підтримку Україні та українцям", – розповіла директорка департаменту цифрового контенту та соцмереж Суспільного мовлення Олександра Чернова. 

Влоги та інші матеріали на YouTube-каналі "Євробачення Україна" вже зібрали понад 2,3 млн переглядів. У другому півфіналі в трансляції з Тімуром Мірошниченком з українцями ексклюзивно привітався багаторічний коментатор Євробачення від Великої Британії Грем Нортон. 

"Ми експериментували з форматами відео для різних платформ, виходили в прямий ефір з найцікавіших локацій Ліверпуля, спілкувалися з аудиторією в спільнотах і забезпечували стрім з коментаторської Тімура Мірошниченка. Усе, що відбувалося на Євробаченні під час і навколо шоу, наша команда оперативно показувала глядачам: шалену енергію українських виступів на сцені та в Євровіледжі, щирі коментарі артистів і звичайних людей з усього світу на підтримку України й теплі обійми вимушених переселенців. Окрім високих показників, цитованості й зростання кількості підписників, ми як Суспільне виконували потужну обʼєднавчу місію”, – зазначила генеральна продюсерка діджитал-платформ Суспільного мовлення Вікторія Мурована. 

Прямі трансляції на сайтах "Суспільне Культура" і "Суспільне Євробачення" фіналу Євробачення-2023 подивилися понад 147 тис. користувачів, а на фейсбук-сторінках Суспільного фінал наживо дивилися 124 тис. користувачів. 

Прямі трансляції двох півфіналів та фіналу Пісенного конкурсу Євробачення велися на телеканалі "Суспільне Культура", а Радіо Промінь транслювало наживо фінальне шоу Євробачення-2023.

Телеканал "Суспільне Культура" отримав рекордні показники під час трансляції фіналу Пісенного конкурсу Євробачення-2023, що відбувся 13 травня: середня частка становила майже 20%. 

Liked the article?
Help us be even more cool!