ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині побили журналіста

03.05.2018, 13:45
Ігор Шабас, фото –  nvip.com.ua

У Нововолинську група чоловіків побила журналіста телеканалу "СТН" Ігоря Шабаса. Про це йдеться у відео каналу, повідомляє ВолиньРost з посиланням на Нововолинський інформаційний портал.

Ігор Шабас розповідає, що відпочивав з другом у кафе "Круїз". Близько півночі на таксі дістався додому - до будинку на Святого Володимира, 1. Коли журналіст вийшов з машини, до нього підійшли кілька чоловіків. Їм, мовляв, не сподобалися штани Ігоря.

Після цього чоловіка кілька десятків метрів просунули по асфальту і побили. Ігор стверджує: сказали, що за його журналістську діяльність.

“Мені сказали, що я неправильно роблю, що я працюю на телебаченні, що це в принципі не відповідає їхнім поняттям, що я висвітлюю певні новини”, - розповів журналіст.

Після побиття журналіст втратив свідомість, а отямившись через кілька годин, дістався додому, де рідні викликали швидку, а медики – поліцію. Лікарі діагностували в Ігоря тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Журналіст написав заяву до поліції.

В.о. начальника міськвідділу поліції Віктор Пикалюк у коментарі телеканалу заявив, що, за словами журналіста, його нібито побили п’ятирічні діти, а не через професійну діяльність. Однак розслідування розпочато.

Детальніше - на відео "СТН".

Liked the article?
Help us be even more cool!