ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині працівники митниці перешкоджали журналістам

08.04.2016, 13:50

4 квітня у селі Римачі Волинської області журналістку Громадського радіо Волині Ірину Мусій та її колег працівники Волинської митниці ДФС не пускали до будівлі митниці, де журналісти збиралися зустрітися з в.о. начальника Волинської митниці ДФС Олександром Шавлаком. Про це Ірина Мусій розповіла ІМІ.

За її словами, журналісти хотіли отримати коментар від Шавлака стосовно проплаченої акції протесту, організованої проти нього під стінами митниці.

Але журналістів обурило, що їх не пропускали, змушували чекати на пункті пропуску до митниці, при цьому працівники митниці пропускали безперешкодно представників “Варти порядку” та “Укропу”.

Журналісти вимагали пояснити, чому їх не пропускають, але працівники митниці не змогли пояснити.

Коли журналісти все ж таки потрапили у приміщення Волинської митниці та знайшли приймальню начальника митниці, де перебували представники “Укропу” і громадських організацій, їх почав знімати на відео працівник департаменту внутрішньої безпеки митниці.

“Він весь цей час ходив перед нами, знімав нас на камеру”, - розповіла Ірина. Чоловік так і не пояснив, на яких підставах знімає журналістів.

Також журналістів не пускали до кабінету начальника митниці. “В кабінет начальника нам потрапити не вдалося. Кілька разів з приймальні то виходили, то заходили люди, і відразу перед нами закривалися двері”, - розповіла Ірина. Прес-секретар відмовилась обґрунтувати, чому журналістів не пропускали в кабінет.

Згодом, повідомила Мусій, зустріч голови митниці з журналістами відбулася, коли кабінет залишили активісти. “Тільки зустріч відбулася вже в іншому кабінеті, щось типу в кабінеті для преси”, - зазначила вона.

Після цього Ірина Мусій написала заяву до поліції за фактом перешкоджання з боку працівників митниці.

Фото - Громадське.Волинь

Liked the article?
Help us be even more cool!