ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На УНІАН опосередковано тиснуть через Мандри?

10.11.2011, 03:27
Український журнал "Мандри" повідомляє про тиск з боку Святошинської Державної податкової інспекції. Податкова арештувала рахунки видання. Про це видавець журналу Леся Москаленко повідомила у Facebook.
Податкова інспекція склала на журнал акт про не допуск до фактичної перевірки, звинувативши видання у перешкоджанні проведення перевірки, та подала позов до суду. Через суд податківці намагаються арештувати рахунки журналу та розкрити банківську таємницю.
Як йдеться у повідомлені видавця, «почалося все з того, що в наше приміщення почали ходити дивні особи, вивідувати, чи беремо ми готівку, чи даємо відкати. Потім завітали представники фірми «Урожай», ніби то поцікавитися рекламою. А коли до приміщення їх не впустили, бо там не було нікого з посадових осіб МАНДРІВ, пролунало щось типу «Та ми насправді з податкової, урожай збираємо, ги-ги». «Збірники урожаю» тут же склали акт про не допуск до фактичної перевірки. Причому їх було четверо – мабуть, на всяк випадок, щоб зразу і акти підписати.
Паралельно всі наші партнери отримали листи з податкової з вимогою надати документи по нашій компанії. Вимога базувалась на тому, що у нас ніби то виявлені порушення у виплаті ПДВ (тут варто зазначити, що ми не платник ПДВ узагалі)».
Представники журналу пов"язують тиск на видання з діяльністю інформаційної агенції УНІАН, оскільки шеф-редактор "Мандрів" Володимир Ільченко одночасно очолює сайт УНІАНу. Саме він нещодавно оприлюднив інформацію про можливе звільнення міністра Дмитра Табачника, посилаючись на заяву off-records глави Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна.
У Святошинській податковій інспекції ІМІ відмовили в коментарі з цього приводу, порекомендувавши звертатися через інформаційний запит.
 ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!