ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Українському радіо виходитиме програма "Інклюзивний світ" Харківської філії НСТУ

31.01.2019, 14:00
Фото - скірншот з mixcloud.com

З лютого на першому каналі Українського радіо та радіо “Культура” щотижня виходитиме програма “Інклюзивний світ” про успішні історії людей з інвалідністю, яку виробляють на “Українському радіо. Харків” – Харківській філії Національної суспільної телерадіокомпанії України. Про це повідомив генеральний продюсер Українського радіо Дмитро Хоркін на своїй сторінці у Фейсбуку, повідомляє “Детектор медіа”.

“У загальнонаціональному ефірі Українського радіо виходитиме передача Харківського обласного радіо Суспільного мовника “Інклюзивний світ” – про те, як перестати жити страхами і припущеннями щодо людей з інвалідністю; для тих, хто бажає вчитися працювати пліч-о-пліч”, – ідеться в анонсі програми.

Програма виходитиме щотижня, починаючи із 7 лютого.

“З наступного тижня слухайте ці передачі: УР-1 UA: Українське радіо – щосуботи о 15:35, УР-3 UA: Радіо Культура – щочетверга о 6:40”, – повідомив Дмитро Хоркін.

Першим героєм передачі стане незрячий масажист з Харкова Артем Бутенко. Випуск з регіонального ефіру можна почути тут.

Продюсер редакції “Українське радіо. Харків” Володимир Носков сказав, що “мета програми – показати, що люди з інвалідністю можуть та й живуть повноцінним життям. А друга мета – налагодити діалог у суспільстві, щоб міста ставали зручнішими для людей з інвалідністю, які б мали рівні можливості для реалізації себе в бізнесі, навчанні тощо”.

Дмитро Хоркін переконаний, що проект “Інклюзивний світ” буде рейтниговим, адже творці передачі вдало вибудовують драматургію розмови. “Передача органічно впишеться в денний “аполітичний” слот вихідного дня на Першому каналі, коли ми даємо змогу радіослухачам відпочити від політичних та економічних тем. Нові джингли і проморолики зробить команда саунпродюсерів, дикторів і копірайтерів Українського радіо тут у Києві – на Хрещатику, 26”, – додав Дмитро Хоркін.

Liked the article?
Help us be even more cool!