ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Ukraine Today виходитимуть англомовні відеодайджести StopFakeNews

16.10.2015, 12:34

На телеканалі Ukraine Today, починаючи з жовтня, щотижня виходитимуть англомовні відеодайджести спростувань топ-фейків тижня про Україну - StopFakeNews, повідомляє ТСН.

Продюсер відеодайджесту StopFakeNews, технічний директор Могилянської школи журналістики НаУКМА Юрій Панін: "Відеодайджест найбільш цікавих спростувань фейків тижня раніше ми знімали лише російською мовою. Але значна популярність і затребуваність наших спростувань серед англомовних читачів довела нам необхідність робити ще один відеовипуск - англійською. І ми дуже вдячні телеканалу Ukraine Today за надану можливість поширювати цю суспільно важливу інформацію на широку аудиторію за кордоном".

Генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова зазначила, що іноді сюжети StopFakeNews допомагають їх журналістам у підготовці новин. "Ми давно спостерігаємо за роботою Stopfake.org, і з великою повагою ставимося до того, що і як вони роблять. Часом сюжети StopFakeNews допомагають нашим журналістам у підготовці новин, а професіоналізм команди, що працює над дайджестом, має слугувати прикладом для багатьох телевізійників. Я дуже рада нашому співробітництву і тому факту, що англомовна аудиторія матиме змогу впевнитися, що проти України ведеться брудна інформаційна війна", - сказала вона.

Stopfake.org - український проект, який створили випускники і викладачі Могилянської школи журналістики для боротьби з неправдивою інформацією про Україну в російських, українських та західних медіа шляхом спростування фейків, які поширюють ці медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!