ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Тернопільщині журналістам ТСН перешкоджали під час зйомок про скотомогильники

26.02.2019, 14:34
Фото - скріншот з відео ТСН

Журналістам програми “ТСН.Тиждень” телеканалу “1+1” перешкоджали представники “Ветсанзаводу” під час зйомок сюжету про нелегальні скотомогильники поблизу Тернополя.

Про це йдеться в сюжеті “Мертві душі і туші” в підсумковій програмі “ТСН.Тиждень” від 24 лютого.

Під час роботи над сюжетом увагу знімальної групи телеканалу привернув, зокрема, й Тернопільський державний завод з виробництва м’ясокісткового борошна “Ветсанзавод”, що в селі Острів на околиці Тернополя. Там накопичилися тисячі тонн тваринних рештків, які вже декілька років загрожують довкіллю і отруюють людей, які живуть неподалік, смородом.

Спроба журналістів 16 лютого зняти на відео цей об’єкт наштовхнулася на агресивні дії представників "Ветсанзаводу". Навіть перебування журналістів поряд із об’єктом його нібито директор та охоронці сприймали вороже.

“Поки ми зі свого службового авто фільмували за зовнішніми огородженими межами "Ветсанзавод" – нас раптово заблокували дві невідомі автівки. Спершу – цей бус на київських номерах. І трохи далі проїзд остаточно перекрила “Волга” на запорізькій реєстрації. Що насправді могло аж так нажахати цього так званого директора, щоб суботнім ранком біля збанкрутілого заводу під Тернополем нас блокував бус на столичній реєстрації з трьома чоловіками всередині? З власних джерел нам стало відомо, що копи розслідують факти викрадення обладнання із цього підприємства”, – розповів у сюжеті журналіст ТСН Андрій Орляк.

Із появою поліції автомобіль журналістів розблокували, але погрози не припинялися і лунали навіть на адресу поліцейських. Зокрема, йдеться в сюжеті, “чоловік настільки впевнений у собі, що гукає трактора, аби, каже, скинути авто журналістів і поліцейських у річку”.

Про такі дії представників “Ветсанзаводу” журналісти подали в поліцію відповідну заяву.

Liked the article?
Help us be even more cool!