ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Суспільному стартує суспільно-політичне токшоу "Новий відлік"

09.03.2023, 13:54
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

10 березня о 19:00 Суспільне мовлення запускає новий проєкт – суспільно-політичне токшоу "Новий відлік", яке виходитиме щоп’ятниці на місцевих телеканалах Суспільного мовлення та на ютуб-каналі Першого, повідомила пресслужба компанії

"Новий відлік" стане першим токшоу про майбутнє країни на Суспільному від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. 

"Новий відлік" – це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України. До студії "Нового відліку" запрошуватимуть експертів, які аналізуватимуть головні події тижня. Серед постійних тем програми – ситуація на фронті, внутрішня та міжнародна політика, соціально значущі теми, спростування російської дезінформації та фейків.  

Ведучим проєкту стане Андрій Діхтяренко. Раніше він працював шеф-редактором служби новин Суспільного мовлення. З початком повномасштабної війни Росії проти України робота Андрія змінилася: він став одним з ведучих інформаційного марафону "Єдині новини #UAразом".

"Зараз Україна переживає новий етап. Зрозуміло, що він розпочався 24 лютого 2022 року, і, коли виникла ідея нового токшоу, я запропонував саме на цьому зосередитися – початку нового відліку для життя країни. Ми хочемо, щоб наші гості, герої, експерти разом з глядачами розбиралися, куди рухається наша країна далі, яким буде післявоєнний устрій, які головні загрози зараз під час війни виникають. У цьому полягає наше завдання – стати дискусійним майданчиком і допомогти людям розуміти та впливати. Нам потрібно брати відповідальність за майбутнє країни, для цього потрібно розбиратися, аналізувати помилки, щоб не припуститися їх у майбутньому", – зазначив Андрій Діхтяренко.

За його словами, на токшоу "Новий відлік" команда запрошуватиме топпосадовців, щоб разом на дискусійному майданчику намагатися зрозуміти, які рішення мають бути правильними.

"Ми хочемо уникнути скандальної складової, яка була, погодьтеся, майже в кожному політичному токшоу, ми не хочемо збільшувати хаос у нашій країні, ловити політичний хайп і збільшувати розбрат серед українців. Проте ми не мусимо замовчувати гострі питання, які зараз виникають у суспільстві, бо насправді є ризик, що під час воєнного стану можновладці будуть користуватися тим, що обговорення ніби не на часі. Ми вважаємо, що обговорення – на часі, розмірковування, куди ми йдемо і що буде далі, – на часі", – додав ведучий.

Дивіться та слухайте токшоу "Новий відлік" з ведучим Андрієм Діхтяренком щоп’ятниці о 19:00 з 10 березня на місцевих телеканалах Суспільного мовлення на ютуб-каналі Перший. В ефірі Українського радіо можна слухати перший блок токшоу "Новий відлік".

Liked the article?
Help us be even more cool!