ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Суспільному обговорюють проєкт "Кодексу етики"

09.09.2019, 16:08
Фото - suspilne.media
Фото - suspilne.media

У Національній суспільній телерадіокомпанії України презентували проєкт “Кодексу етики”, який регламентуватиме поведінку працівників Суспільного в публічному просторі. Про це повідомляється на сайті "UA:Суспільне мовлення".

За основу проєкту взято кодекс для працівників британського мовника ВВС. 

Документ складається з двох великих частин – внутрішня й зовнішня комунікація – і містить такі розділи: "Захист прав людини"; "Взаємодія з працівниками"; "Захист інформації та персональних даних"; "Протидія корупції та відмиванню доходів"; "Конфлікт інтересів"; "Взаємодія з органами державної влади"; "Користування соцмережами"; "Участь у громадському житті"; "Подарунки та гостинність" і "Взаємодія з діловими партнерами". 

Як зазначено в повідомленні, запровадження такого документа на "UA:Суспільне мовлення" передбачено дорожньою картою реформи. Однак перед затвердженням остаточного варіанта “Кодексу етики” проєкт детально презентуватимуть працівникам усіх структурних підрозділів Суспільного, після чого кожен зможе висловити зауваження та внести власні пропозиції до документа.

“Для нас важливо, щоб новий етичний кодекс був створений спільними зусиллями, у співавторстві з усіма працівниками Суспільного. Тільки так можна досягти розуміння й підтримки цього документа всією командою Суспільного мовника”, – зазначив директор з управління персоналом "UA:Суспільне мовлення" Олександр Челак.

Liked the article?
Help us be even more cool!