ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Сумщині обікрали редакцію газети і залишили редактору записку з погрозами

11.03.2019, 12:41

У місті Білопіллі Сумської області невідомі проникли до приміщення редакції районної газети “Медіа Плюс”, викрали оргтехніку і залишили записку з погрозами. Про це повідомляє регіональний представник ІМІ.

Проникнення до редакції сталося в ніч на 9 березня. Невідомі розбили вікно в приміщенні редакції, яке розташоване на другому поверсі, викрали три ноутбуки та професійну фотокамеру, створили в редакції хаос і залишили на столі головного редактора свічку і записку зі словами “Убирайтесь, твари!”.

Як повідомила начальниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області Ельвіра Біганова, за цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 “Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення”. Поліція поки що не пов’язує інцидент з професійною діяльністю журналістів.

За словами головного редактора газети Тетяни Кукси, останнім часом у газеті не було гострих публікацій або матеріалів на підтримку того чи іншого політика. На її думку, можливо, цей інцидент пов’язаний з конкуренцією на медіаринку, адже з часу, коли газета з’явилася, її працівники неодноразово отримували з боку конкурентів образи на свою адресу – як у соцмережах, так і  особисто.

Наразі редакція газети продовжує свою діяльність, черговий номер вийшов у запланований строк.

Зауважимо, у Білопіллі видається два друкованих видання – газета “Білопільщина” (видається з 1920 року) і газета “Медіа Плюс” (видається із січня 2017 року).

Liked the article?
Help us be even more cool!