ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Prometheus стартує безкоштовний курс "Дезінформація: види, інструменти та способи захисту"

03.09.2021, 17:00
Фото – Prometheus
Фото – Prometheus

На освітній платформі Prometheus 9 вересня стартує безкоштовний курс “Дезінформація: види, інструменти та способи захисту”.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Prometheus.

Що таке дезінформація? У чому полягає різниця між дезінформацією та пропагандою? У межах курсу слухачі отримають знання та вміння розпізнавання дезінформації та підвищать свою стійкість до інформаційного впливу.

Курс зацікавить як початківців, так і досвідченіших слухачів, а особливо студентів спеціальностей "журналістика", "зв'язки з громадськістю", "медіакомунікації", "політологія"; журналістів центральних та регіональних ЗМІ; державних службовців центральних та місцевих органів влади.

Після курсу ви:

  • зрозумієте, що таке дезінформація, які її основні структурні елементи та інструменти поширення;
  • побачите, як дезінформацію використовують різні актори;
  • отримаєте практичні навички розпізнавання ключових наративів дезінформації та фейків як інструменту побудови наративу;
  • побачите на реальних прикладах, як дезінформація використовувалася в Україні для досягнення політичних цілей Російської Федерації.

Лекції містять реальні кейси та свіжі дані досліджень. Наприкінці кожного модуля експерти дають практичні рекомендації, інструкції та поради. Також слухачі отримають доступ до додаткових матеріалів і ресурсів.

Зареєструватися на курс можна тут.

Цей онлайн-курс був представлений Українським кризовим медіацентром за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст продукції є винятковою відповідальністю Українського кризового медіацентру та необов’язково відбиває погляди USAID або уряду США.

Liked the article?
Help us be even more cool!