ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На похоронах мера Сімеїза журналістам розбили техніку та погрожували розправою

04.03.2013, 00:19

2 березня 2013 року у Сімферополі на похоронах розстріляного мера Сімеїза Кирила Костенка охорона пошкодила журналістам техніку та погрожувала розправою, повідомляють “Аргументы недели - Крым”.

Як пише видання, на міському кладовищі «Абдал-1» співробітники приватної охорони припиняли будь-які спроби журналістів зафіксувати похорон. “Молоді люди не представлялися, вели себе вкрай зухвало та погрожували журналістам”, - пише видання.

Зокрема, невідомі застосували фізичну силу до оператора телеканалу «Неаполь» Олександра Тягнирядна та пошкодили штатив відеокамери. «Якщо я це побачу в ефірі, вам не поздоровиться. Зламаю тобі ніс», - пригрозив охоронець в присутності інших журналістів і фотокореспондентів. При цьому представлятися охоронець не побажав, повідомляють “Крым - Комментарии”.

Оператор уже звернувся із заявою в міліцію за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (стаття 171 КК України).

Через погрози охорони, фотографувати та знімати на відео журналістам вдалося лише після закінчення похорону, коли присутні роз'їхалися. Однак навіть тоді у фотокореспондента газети «Кримський телеграф» невідомий бритоголовий чоловік відібрав камеру, забороняючи зйомку. Фотокореспонденту насилу вдалося відстояти свою техніку.

Крім того, повідомляє “Сегодня”, кільком кореспондентам зламали фотоапарати, на землі лежали осколки техніки та зламані флешки.

Liked the article?
Help us be even more cool!