ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На платформі Prometheus стартували онлайн-курси англійської мови для журналістів

10.03.2020, 17:27
Фото – pinterest.at
Фото – pinterest.at

На освітній платформі Prometheus 9 березня стартували безкоштовні онлайн-курси з англійської мови для журналістів. 

Цей курс Університету Пенсильванії створено за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків США й Офісу програм вивчення англійської мови та розрахований на неносіїв англійської мови, які зацікавлені в розвитку навичок, потрібних для побудови кар’єри в сучасній журналістиці.

Під час вивчення курсу будуть розглянуті друковані та цифрові медіа за допомогою матеріалів для читання та відеолекцій. Організатори обіцяють розширити ваш словниковий запас та покращити навички читання, проведення досліджень, розроблення місцевих та світових новин. 

У першому розділі – історичний огляд та вступ до журналістських принципів. У другому розділі можна дізнатися, як проводити дослідження, пропонувати історію та проводити інтерв’ю. Третій розділ зосереджений на мовних засобах, потрібних для написання текстів для газет і журналів, а четвертий подає основи журналістської майстерності для теле- та радіомовлення. У фінальному розділі учасники курсу проаналізують розвиток, вплив і виклики цифрових новин та подадуть есе-аналіз, у якому розмірковуватимуть та обговорюватимуть останні зміни у сфері журналістики.

Додаткові матеріали для читання надаються Newsela – цей ресурс щодня публікує статті на потрібному в цьому курсі рівні знання англійської мови.

Курс надається англійською мовою. Оригінал курсу розміщено на платформі Coursera.

Тривалість курсу – 5 тижнів.

Викладачі – Джон Коттон, викладача ESL (програми викладання англійської мови). Іві Літт – спеціалістка з викладання мов в Університеті Пенсильванії. 

Після завершення курсу його учасники, якщо успішно складуть завдання, отримають сертифікат про завершення за підписом викладача.

Liked the article?
Help us be even more cool!