ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На першому засіданні Комітету зі свободи слова обрано голів підкомітетів

27.12.2012, 00:40

26 грудня на першому засіданні Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації було обрано членів підкомітетів та їх голів. Про це повідомляє секретаріат Комітету.

Головою підкомітету з питань телебачення і радіомовлення було обрано народного депутата від «Батьківщини» Миколу Княжицького (в ВР попередній каденції ВР цей підкомітет очолювала депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко), головою підкомітету з питань друкованих засобів масової інформації та інтернету обрано Рустама Раупова під партії УДАР (цю посаду раніше обіймав Віктор Уколов з БЮТ), головою підкомітету з питань реклами знову обрано Олену Кондратюк («Батьківщина»).

Підкомітету з питань вільного доступу громадян до інформації та контролю за діяльністю органів влади в інформаційному просторі, яким керував у ВР VI скликання “регіонал” Володимир Ландик, наразі у складі Комітету немає.

Також члени Комітету ухвалили рішення ініціювати проведення в березні наступного року парламентські слухання з питань впровадження цифрового мовлення в Україні.

Нагадаємо, 25 грудня Верховна Рада прийняла Постанову «Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання», згідно з якою головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації було призначено Миколу Томенка («Батьківщина»), першим заступником голови Комітету -  Олену Бондаренко (Партія регіонів), заступниками голови Комітету - Ігоря Мірошніченка (ВО «Свобода») та Миколу Баграєва (Партія регіонів), секретаря - Олександра Голуба (Компартія України).

«Телекритика»

Liked the article?
Help us be even more cool!